GROTE EINDEJAARSACTIE!!!

Wie in de maand december lid wordt van Ostjes Voetbaltrainingen krijgt niet 1 jaar maar 2 jaar toegang tot de oefeningen.


Uw account loopt dan tot 01/01/2019


Hoe gaat u te werk?


U wordt lid van de website en zodra het lidgeld ( 27 € ) is ontvangen verlengen wij uw account met een extra jaar.Deze actie is geldig t.e.m. 01/01/2017

Ostjes Voetbaltrainingen is al jaren een begrip voor het maken van uw trainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij moderne voetbaloefeningen en trainingsvormen aan. De website is onderverdeeld in verschillende categorieen oefenstof. Afwerkoefeningen, conditietrainingen en opwarmingsoefeningen zijn een paar groepen van de jeugdvoetbaltrainingen. De oefeningen zijn mits een kleine aanpassing te gebruiken bij jeugd als seniors. Trainingsschema voor het fysieke aspect vindt men hier, de conditie van uw voetbalteam zal in orde zijn. Trainingsoefeningen zoals scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen en U6 / U7 / U8 / U9. Deze voetbal website is een must voor de voetbaltrainer. Talloze voetbaloefeningen voor leuke voetbaltrainingen. Opwarmingsoefeningen voor in uw voetbal trainingsschema's.