NaamBoodschap
RonaldvH
23-9-2011
Ik ben velen jaren zelf keeper geweest en deze train ik en ben ook trainer van de beloften en assisteert bij het eerste elftal.
Mijn complimenten voor de uitstekende website, veel beginnende en zelfs al ervaren trainers gaan hier van kunnen genieten, en bijdragen.
Ostje
1-7-2011
Beste Daniel,
Al de nodige info is u toegestuurd.
Met sportieve groeten.
Ostje :(
John Feremans
7-6-2011
Ostje,

Bedankt voor de snelle service!
Ik ben reeds lang fan van deze fantastische site, doe zo verder!
Ik ben overtuigd dat deze site voor vele trainers een enorme inspiratievorm is om trainingen te geven op hoog niveau.
Nogmaals bedankt!!!!
Groeten van een voetbalbeest en trainer
patrick
3-6-2011
ostje,
het is gelukt om met het nieuwe passwoord in te loggen mijn dank daarvoor.
groetjes patrick :D
PATRICK
1-6-2011
ostje,
het lukt ook niet met het nieuwe passwoord om in te loggen,ik heb vroeger ook al eens gebruik gemaakt van de website met een ander passwoord ligt het probleem mss daar aan ,hopelijk wordt dit probleem opgelost.
grts patrick
Ostje
31-5-2011
@Patrick
De gegevens die ik u heb toegestuurd werken....hou er echter rekening mee dat u de spaties in uw gegevens niet vergeet.
Indien u nog problemen zou ondervinden contacteer ons dan gerust opnieuw.
Met sportieve groeten.
Ostje :(
PATRICK
31-5-2011
ik heb op 30/05 mijn inlog gegevens gekregen via email maar kan nog steeds niet met mijn passwoord en gebruikersnaam inloggen op de website na een aantal keer geprobeerd te hebben
groetjes patrick
Carlo
30-5-2011
Ik ben op de nieuwe website eens gaan snuffelen, de wachttijd gaat maar niet snel genoeg vooruit. De trail verscherpt de verwachtingen alleen maar, ik zou zeggen doe zo verder. wij trainers kunnen er alleen maar beter van worden, net zoals onze spelers. ?(
Ostje
23-5-2011
@Marc
Op deze website staan er geen trainingen voor doelmannen maar op onze nieuwe website (www.footballtraining4all.com) komen er wel oefeningen voor keepers. Zou zeggen nog even geduld, de nieuwe website zou op 15 juni online moeten zijn.
Met sportieve groeten.
Ostje :(
Ostje
23-5-2011
@Ronny
De filmpje verschijnen weldra op onze nieuwe website nl.

http://www.footballtraining4all.com

Deze website heeft de bedoeling om voetbaloefenstof uit te wisselen tussen de voetbaltrainers van de ganse wereld. U krijgt als lid toegang tot voetbaloefeningen van internationale trainers wat u in staat gaat stellen om een grote variatie te steken in uw voetbaltrainingen.
U krijgt als lid van Ostjes Voetbaltrainingen automatisch ook toegang tot deze website.

Met sportieve groeten.

Ostje :(
Page 8 of 21First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

  Schrijf in het gastenboek

Vul uw naam in
 
Vul uw e-mailadres in. (Alleen zichtbaar voor beheerders)
   
Geef ons uw commentaar over de website of over de software
 
 
Schrijf
Ostjes Voetbaltrainingen is al jaren een begrip voor het maken van uw trainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij moderne voetbaloefeningen en trainingsvormen aan. De website is onderverdeeld in verschillende categorieen oefenstof. Afwerkoefeningen, conditietrainingen en opwarmingsoefeningen zijn een paar groepen van de jeugdvoetbaltrainingen. De oefeningen zijn mits een kleine aanpassing te gebruiken bij jeugd als seniors. Trainingsschema voor het fysieke aspect vindt men hier, de conditie van uw voetbalteam zal in orde zijn. Trainingsoefeningen zoals scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen en U6 / U7 / U8 / U9. Deze voetbal website is een must voor de voetbaltrainer. Talloze voetbaloefeningen voor leuke voetbaltrainingen. Opwarmingsoefeningen voor in uw voetbal trainingsschema's.