NaamBoodschap
inge
15-8-2014
Betaling gedaan. 1 keer kunnen inloggen en nu kan ik er niet meer in. Heb al reset van wachtwoord gevraagd maar geen email ontvangen. Heb contact formulier ingevuld. Niemand lijkt me te helpen. Is er iemand die kan helpen. Dank u
papa
14-8-2014
Hallo ostjes tot wanneer loopt mijn lidmaatschap gr paul
Ostje
24-7-2014

Beste PJM,

In de categorie " Allerlei" vindt u enkele wedstrijdvormen.

Ik zal er aan denken om in de toekomst extra wedstrijdvormen te plaatsen.

Bedankt voor de positieve commentaar.

Met sportieve groeten,

Ostje

PJM
24-7-2014
Beste Ostjes Prima site met goede oefeningen. Is het ook mogelijk partij vormen als oefenstof op te nemen
Jasper
24-7-2014
Hey, Ik wil jullie proficiat wensen met de vele nuttige oefeningen die er te vinden zijn op jullie site. Beter dan dan de meeste die ik ken.
Guido
9-7-2014
Hoi Ostje, Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang heb getwijfeld om geld te betalen voor voetbaltrainingen. Ik vind de site geweldig en een goede aanvulling voor al onze trainers. Doe zo verder.
Gieltje
21-5-2014
Beste Ostjes, Zijn jullie ook bezig met meer keepertrainingen? Mijn keepers krijgen namelijk nog geen keepertraining dus zou ik ze die zelf willen geven.. Alvast Bedankt! Supersite trouwens!!
dhondt freddy
9-5-2014
Probleem ik heb betaald, maar ben mijn login vergeten en kan dus niet meer op de site . Wie helpt me verder Mvg Freddy Dhondt
Coach Rik
26-2-2014
Hoi, Moet eerlijk zeggen dat ik lang heb getwijfeld om geld te betalen voor deze voetbaltrainingen, maar deze website is meeeeer of de moeite waard. Heb bijna alle leeftijdscategorieen getraind en heb telkens kunnen gebruik maken van Ostjes Voetbaltrainingen. Proficiat!!!
Eddy
15-1-2014
Beste Na 2dagen betaald te hebben noch ik al inloggen ,tes wel de moeite om u lid te maken.
Page 5 of 21First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

  Schrijf in het gastenboek

Vul uw naam in
 
Vul uw e-mailadres in. (Alleen zichtbaar voor beheerders)
   
Geef ons uw commentaar over de website of over de software
 
 
Schrijf
Ostjes Voetbaltrainingen is al jaren een begrip voor het maken van uw trainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij moderne voetbaloefeningen en trainingsvormen aan. De website is onderverdeeld in verschillende categorieen oefenstof. Afwerkoefeningen, conditietrainingen en opwarmingsoefeningen zijn een paar groepen van de jeugdvoetbaltrainingen. De oefeningen zijn mits een kleine aanpassing te gebruiken bij jeugd als seniors. Trainingsschema voor het fysieke aspect vindt men hier, de conditie van uw voetbalteam zal in orde zijn. Trainingsoefeningen zoals scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen en U6 / U7 / U8 / U9. Deze voetbal website is een must voor de voetbaltrainer. Talloze voetbaloefeningen voor leuke voetbaltrainingen. Opwarmingsoefeningen voor in uw voetbal trainingsschema's.