voetbaltrainingen trainingen voetbal programma trainingen voetbal oefeningen

Geef hier gerust uw commentaar over de voetbaltrainingen en/of website

NaamBoodschap
Ostje
6-9-2008
Hallo,

Eerst en vooral zou ik eens willen reageren op het berichtje van Andre G.
U heeft een tweede bericht geplaatst op 11/08/08 om 6u54, heb daarop gereageerd om 8u15 met als antwoord dat er niets mis is met uw account dat u waarschijnlijk de verkeerde inloggegevens gebruikt.
In deze e-mail stond ook vermeld wat uw inloggegevens waren.
Dit is ook gebeurt op uw eerste reactie in het gastenboek. Heb het bericht inderdaad verwijderd omdat het probleem was opgelost en het anders een warboel zou worden op het gastenboek.
Verder zou ik graag aan iedereen willen vragen, wanneer er zich een probleem voordoet stuur gerust een mailtje naar mij en ik probeer het eventueel probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Met sportieve groeten.
Ostje :(
chris
5-9-2008
beste ostje,
ik kan sinds enkele dagen niet meer inloggen op uw site die uitstekend is.
zou je eens willen kijken wat het probleem is.
graag een seintje.
sportieve groeten chris.
Moernaut
19-8-2008
Hallo,
Ik heb dit weekend overgeschreven voor abonnement 2 sites hoelang duurt het voor we op website kunnen ?
Ik wil de oefenstof zo snel mogelijk gebruiken.
Lauwers Marcel
11-8-2008
=) Ik ben al enige tijd lid van Ostjes.Ik kan veel oefeningen, om te zeggen bijna allemaal mits een beetje aapassen.Ik train de provinciale juniors van KFC Nijlen, 2 de provinciale Antwerpen.He was een tijdje geleden dat ik de site bezocht en ik vind hem héél geslaagd.Bravo. =)
Andre Gacoms
11-8-2008
Hey Ostje,
Enkele weken geleden liet ik een berichtje achter op je gastenboek om te melden dat ik met mijn login (waar ik tenslotte voor betaal) geen trainingen of wat dan ook kan openen op de site.
Nu blijkt dat dit probleem nog steeds onopgelost blijft en dat je verder mijn bericht gewoon van het gastenboek gekegeld hebt.
Gelieve mij op de hoogte te brengen van een oplossing via mail of via deze gastenboek, ofwel mij een telefoonnummer te bezorgen waarop ik je kan bereiken.
Met dank
Andre.
trainer
2-8-2008
Hoi Ostje,
Aan je fantastische site, zou je mss bij trainingen ook bij kunnen vermelden voor welke leeftijden die training bestemd zijn?
Ik lees ook dat jij nog trainer bent in de provinciale reeksen. Als we het mogen weten zou ik graag de club en welke leeftijd je traind?
Groeten
Ostje
22-7-2008
Hallo,
De afgelopen veertien dagen kreeg niet iedereen direct antwoord op zijn vragen of problemen, dit komt omdat ik er veertien dagen op vakantie ben geweest =) .
Vanop mijn vakantiebestemming was het niet altijd mogelijk om direct te reageren op de gestelde vragen, internet verbinding was moeilijk.
Nu ben ik terug thuis en sta ik tot ieder zijn beschikking om zijn vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Met sportieve groeten.
Ostje :(
Ostje
22-7-2008
Hallo Rudy,
De gevraagde link is doorgestuurd.
Met sportieve groeten.
Ostje :(
rudy.eerdekens
13-7-2008
Graag een link waar je de bieptest kan downloaden.
Alvast bedankt, Rudy
Ostje
9-7-2008
Hallo Rudy,
Er was een probleem met uw gebruikersnaam, waarvoor onze excuses.
U zou nu met uw gegevens moeten kunnen inloggen.
We wensen u veel trainersplezier op de website
Met sportieve groeten.
Ostje :(
Page 16 of 22First   Previous   11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  Next   Last   

  Schrijf in het gastenboek

Vul uw naam in
 
Vul uw e-mailadres in. (Alleen zichtbaar voor beheerders)
   
Geef ons uw commentaar over de website of over de software
 
 
Schrijf
Gevarieerde voetbal oefeningen voor in uw voetbaltrainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij gevarieerde oefeningen en trainingsvormen aan. De website is onderverdeeld in verschillende categorieën oefenstof nl: scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen - doelmannen en u6 u7 u8 u9. Voetbal oefenstof voor het maken van leuke trainingen. Wij bieden moderne voetbal trainingen aan voor de voetbaltrainer. afwerken afwerkingsoefeningen afwerkvormen animatie conditie conditieoefeningen conditietraining conditionele database doelmannen doelmanoefeningen doelmantraining downloaden dribbeloefeningen fysieke hersteltraining jeugd jeugdtrainingen jeugdvoetbal jeugdvoetbaltrainingen. De trainingsoefeningen zijn altijd al eens getest in de praktijk. Mits kleine aanpassingen kunnen de oefeningen gebruikt worden bij jeugd als senioren. Onze database bevat momenteel meer dan 700 voetbaloefeningen. Opwarmingsoefeningen voor in uw voetbal trainingsschema's. Trainingsvormen voor een geslaagde voetbal opwarming. Allerlei voetbal spelvormen voor in uw voetbaltraining. Voetbal vormen - oefeningen - spelvormen voor de trainer. Voetbal afwerkoefeningen om te gebruiken in uw trainingen. keepers keepersoefeningen keeperstrainingen leuke loopoefeningen loopschema looptraining oefeningen oefenstof opbouwen opwarming opwarmingen opwarmingsoefeningen pass passing passvormen positiespel programma schema senioren seniors

VOETBALTRAININGEN VOOR DE MODERNE VOETBALTRAINER

spelletjes spelvormen trainen trainingen trainingsmateriaal trainingsoefeningen trainingsopbouw trainingsprogramma trainingsschema trainingsvormen trapoefeningen trapvormen u10 u11 u12 u13 u14 u15 u16. Leuke pass en trapvorm om te integreren in voetbaltrainingen. Voetbal fysieke oefeningen voor uw voorbereiding trainingen. Oefeningen voor de conditionele paraatheid voetbal spelers. Voetbal oefenstof zoals passing en trappen op doel. Voetbal pass oefeningen voor jeugd trainingen. Voetbaloefeningen voor jeugd voetbaltrainingen u6 u7 u8 u9. Voetbaltrainingen voor u6 u7 u8 u9. Talloze voetbaloefeningen voor leuke voetbaltrainingen. Deze trainingsvormen zijn onderverdeeld in 8 categorieën nl: scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen - doelmannen en U6 / U7 / U8 / U9. Bij elke categorie kan men telkens als bezoeker de eerste trainingen zien. Voetbal trainingsoefeningen voor de trainer Ostjes Voetbaltrainingen is al jaren een begrip voor het maken van uw trainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij moderne voetbaloefeningen en trainingen aan. Voetbaltrainingen zoals opwarmingen en conditietrainingen. De trainingsvormen zijn zo opgemaakt dat men met 1 opstelling verschillende oefeningen kan doen. Als bezoeker krijgt u 2 voorbeelden van de training te zien. Werking voetbal website voor de voetbaltrainer. Wanneer men op de button "Oefenstof" klikt ziet men alle voetbal categorieen. Deze trainingsvormen zijn onderverdeeld in 8 categorieën nl: scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen - doelmannen en U6 / U7 / U8 / U9. u17 u18 u19 u20 u21 u23 uitlooptraining voetbal voetbaloefeningen voetbaloefenstof voetbaltrainer voetbaltrainingen voorbeelden voorbereiding voorbereidingsschema