voetbaltrainingen trainingen voetbal programma trainingen voetbal oefeningen

Voetbaltrainingen voor de moderne voetbaltrainer


Wij bieden moderne voetbaloefeningen aan voor de voetbaltrainer. De trainingsoefeningen zijn altijd al eens getest in de praktijk.
Mits kleine aanpassingen kunnen de oefeningen gebruikt worden bij jeugd als volwassenen.

Wanneer men op de button "Oefenstof" klikt ziet men alle categorieen. Deze trainingsvormen zijn onderverdeeld in 7 categorieën nl: scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen en U6 / U7 / U8 / U9.
Bij elke categorie kan men telkens als bezoeker de eerste trainingen zien. Momenteel bevat "Ostjes Voetbaltrainingen" meer dan 700 oefeningen, regelmatig plaatsen wij er nieuwe oefeningen bij.

Indien u lid wilt worden van "Ostjes Voetbaltrainingen" moet u zich registreren via de button "Word Lid". U vult het registratieformulier in en zodra het lidgeld gestort is krijgt men toegang tot "Ostjes Voetbaltraininngen". Het lidgeld bedraagt 27€/jaar , voor deze kleine bijdrage krijgt men een jaar lang onbeperkt toegang tot deze website!!!


Met sportieve groeten,


Ostje
Ostjes Voetbaltrainingen is al jaren een begrip voor het maken van uw trainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij moderne voetbaloefeningen en trainingsvormen aan. De website is onderverdeeld in verschillende categorieen oefenstof. Afwerkoefeningen, conditietrainingen en opwarmingsoefeningen zijn een paar groepen van de jeugdvoetbaltrainingen. De oefeningen zijn mits een kleine aanpassing te gebruiken bij jeugd als seniors. Trainingsschema voor het fysieke aspect vindt men hier, de conditie van uw voetbalteam zal in orde zijn. Trainingsoefeningen zoals scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen en U6 / U7 / U8 / U9. Deze voetbal website is een must voor de voetbaltrainer. Talloze voetbaloefeningen voor leuke voetbaltrainingen. Opwarmingsoefeningen voor in uw voetbal trainingsschema's.