tekeningen voetbaltrainingen oefeningen voetbaltrainer spelvormen voetbal conditie voetbal
HOME OEFENINGEN LID WORDEN
DOWNLOAD PDF

   

voetbaltrainingen trainingen voetbal programma trainingen voetbal oefeningen

Voetbal spelvormen voor in uw trainingen

1. Materiaal

* min. 12 spelers

* 6 kegels

* 8 hoedjes

* aantal ballen

* 4 kleine doeltjes

2. Organisatie

* Men speelt tussen de 2 doelgebieden, men kan natuurlijk aanpassen naar het aantal spelers - niveau.

3. Omschrijving

De bedoeling van deze spelvorm is het bereiken van de diepe spits + de spits dat moet loskomen van zijn tegenstander + aansluiting van de ploeg. De spelers worden in 2 groepen verdeeld, van elke ploeg neemt er 1 speler plaatst in de 2 afgebakende zones. De spelers in de zones zijn afwisselend spits of verdediger afhankelijk welke ploeg er in balbezit is.

Oef 1

De ploeg in balbezit probeert hun spitsen in de verschillende zones aan te spelen.
Men kan scoren door een spits aan te spelen en die moet kunnen een andere medemaat aanspelen (andere speler in het vak probeert dit te verhinderen).
Wanneer dit gelukt is gaat het spel gewoon verder en dit ongeveer 2 a 3 minuten ( men moet er voor zorgen dat iedereen binnen de 10 minuten in de zones heeft gestaan ). Welke ploeg scoort het hoogst!!!      

Oef 2

De ploeg in balbezit probeert hun spitsen in de verschillende zones aan te spelen. Men kan scoren door een spits aan te spelen en die moet kunnen de bal afleggen zodanig dat men kan scoren op één van de 4 doeltjes m.a.w. zolang de ploeg in balbezit blijft kan men scoren op één van de doeltjes. (andere speler in het vak probeert dit te verhinderen)Wanneer men kan scoren is het aan de andere ploeg om dit nu te proberen, wanneer men de bal kwijt speelt gaat het spel gewoon verder en dit ongeveer 2 a 3 minuten ( men moet er voor zorgen dat iedereen binnen de 10 minuten in de zones heeft gestaan ). Welke ploeg scoort het hoogst!!!   

Oef 3

Idem of oefening 2 maar nu probeert de spits een andere ploegmaat aan te spelen

4. Coaching en Opmerkingen

Coaching:

* inspelen bal; aanname bal; snelle dribbel; beweging zonder bal

* coaching spelers ( vragen van de bal )

Opmerkingen:

* de grote van het veld kan men aanpassen naargelang de hoeveelheid en het niveau van de spelers

* er voor zorgen dat de 2 zones groot genoeg blijven, zodat de spitsen kunnen een vooractie doen e.d.


 
Gevarieerde voetbal oefeningen voor in uw voetbaltrainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij gevarieerde oefeningen en trainingsvormen aan. De website is onderverdeeld in verschillende categorieën oefenstof nl: scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen - doelmannen en u6 u7 u8 u9. Voetbal oefenstof voor het maken van leuke trainingen. Wij bieden moderne voetbal trainingen aan voor de voetbaltrainer. afwerken afwerkingsoefeningen afwerkvormen animatie conditie conditieoefeningen conditietraining conditionele database doelmannen doelmanoefeningen doelmantraining downloaden dribbeloefeningen fysieke hersteltraining jeugd jeugdtrainingen jeugdvoetbal jeugdvoetbaltrainingen. De trainingsoefeningen zijn altijd al eens getest in de praktijk. Mits kleine aanpassingen kunnen de oefeningen gebruikt worden bij jeugd als senioren. Onze database bevat momenteel meer dan 700 voetbaloefeningen. Opwarmingsoefeningen voor in uw voetbal trainingsschema's. Trainingsvormen voor een geslaagde voetbal opwarming. Allerlei voetbal spelvormen voor in uw voetbaltraining. Voetbal vormen - oefeningen - spelvormen voor de trainer. Voetbal afwerkoefeningen om te gebruiken in uw trainingen. keepers keepersoefeningen keeperstrainingen leuke loopoefeningen loopschema looptraining oefeningen oefenstof opbouwen opwarming opwarmingen opwarmingsoefeningen pass passing passvormen positiespel programma schema senioren seniors

VOETBALTRAININGEN VOOR DE MODERNE VOETBALTRAINER

spelletjes spelvormen trainen trainingen trainingsmateriaal trainingsoefeningen trainingsopbouw trainingsprogramma trainingsschema trainingsvormen trapoefeningen trapvormen u10 u11 u12 u13 u14 u15 u16. Leuke pass en trapvorm om te integreren in voetbaltrainingen. Voetbal fysieke oefeningen voor uw voorbereiding trainingen. Oefeningen voor de conditionele paraatheid voetbal spelers. Voetbal oefenstof zoals passing en trappen op doel. Voetbal pass oefeningen voor jeugd trainingen. Voetbaloefeningen voor jeugd voetbaltrainingen u6 u7 u8 u9. Voetbaltrainingen voor u6 u7 u8 u9. Talloze voetbaloefeningen voor leuke voetbaltrainingen. Deze trainingsvormen zijn onderverdeeld in 8 categorieën nl: scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen - doelmannen en U6 / U7 / U8 / U9. Bij elke categorie kan men telkens als bezoeker de eerste trainingen zien. Voetbal trainingsoefeningen voor de trainer Ostjes Voetbaltrainingen is al jaren een begrip voor het maken van uw trainingen. Voetbal blijft onze passie en daarom bieden wij moderne voetbaloefeningen en trainingen aan. Voetbaltrainingen zoals opwarmingen en conditietrainingen. De trainingsvormen zijn zo opgemaakt dat men met 1 opstelling verschillende oefeningen kan doen. Als bezoeker krijgt u 2 voorbeelden van de training te zien. Werking voetbal website voor de voetbaltrainer. Wanneer men op de button "Oefenstof" klikt ziet men alle voetbal categorieen. Deze trainingsvormen zijn onderverdeeld in 8 categorieën nl: scoren - conditie - opwarmingen - passvormen - allerlei - volledige trainingen - doelmannen en U6 / U7 / U8 / U9. u17 u18 u19 u20 u21 u23 uitlooptraining voetbal voetbaloefeningen voetbaloefenstof voetbaltrainer voetbaltrainingen voorbeelden voorbereiding voorbereidingsschema