Welkom bij Ostjes Voetbaltrainingen

Twitter
    
 

De bedoeling van deze site is om moderne voetbaloefeningen aan te bieden.
De trainingsoefeningen zijn altijd al eens getest in de praktijk en lukken dus zeker en dit zowel voor jeugd als volwassenen.
Wanneer men op de button "Oefenstof" klikt ziet men alle categorieen. Bij elke categorie kan men telkens als bezoeker de eerste trainingen zien.

Momenteel bevat "Ostjes Voetbaltrainingen" 583 oefeningen, regelmatig plaatsen wij er nieuwe trainingsvormen bij.

Deze oefenvormen zijn zodanig opgesteld dat men ze kan gebruiken, mits een kleine aanpassing, bij elke leeftijdscategorie. Indien u lid wilt worden van "Ostjes Voetbaltrainingen" moet u zich registreren via de button "Word Lid".

U vult het registratieformulier in en zodra het lidgeld gestort is krijgt men toegang tot "Ostjes Voetbaltraininngen" Het lidgeld bedraagt 27€ , voor deze kleine bijdrage krijgt men een jaar lang onbeperkt toegang tot deze website!!! 

Met sportieve groeten,

Ostje

Voetbal afwerken oefeningen voor uw trainingsvormen. Men vindt er ook voetbal afwerkoefeningen om te integreren in uw trainingsschema. Een voetbaltraining start men met opwarmingsoefeningen. Trainingsoefeningen voor geslaagde voetbalopwarmingen zijn meestal met de bal. Jeugdvoetbaltrainingen moeten leuk zijn met aangepaste oefenstof. Hier vindt men ook conditietrainingen, opwarmingen en veel oefenvormen die u in uw voetbaltrainingen kan integreren. Conditionele trainingen kan met ook integreren in voetbaloefeningen voor het afwerken op doel of in spelvormen. Het hebben van conditie is ook bij de oudere jeugd belangrijk in het hedendaags voetbal.

Ostjes Voetbaltrainingen geven power aan uw voetbal © 2014 - realized by JUMIK